Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Duyumlarıma göre Dark Tranquility bir kez daha geliyor. metal monster fest 2004 çerçevesinde gerçekleşecek bu konser.9 ekim 2004 cumartesi olacak. yer:zoo concert hall (eski kazablanka) bilet fiyatları: 31 eylül'e kadar 25 milyon 31 eylül'den sonra 35 milyon bilet satış noktaları: online satış: metalmonster.net hmm güzel oalcak gibi yanlız burada yaş sınırı var sanırım[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Bİ DAKKA Bİ DAKKA SAÇMALAMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !''^!'^!'^!é'+ !'=%J!^'I%OJ! '^%I!'%[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SLasH_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 eaa 18 den gün alıyor olmanın yetmemesi çok berbat bişey bari 2005 te olsaydı :D[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 grubun iyi şarkıları neler?[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 YA SAYMAKLA BİTMEZ Kİ BE GÜZELİ!M SAYMAK LA BİTMEZ AĞLATMAYIN BENİ BURALARDA ŞİMDİ! :( bak dur ben bi topicde yazmıştım en iyi şarkılarını onu copy/paste yaparım birazdan çek dinle death metal seviosan melodic, başka bi grup dinleme derim. :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Best of Dark Tranquillity Shadow Duet Punish My Heaven Silence , And The Firmament Wind(+) The Dividing Line The Gallery(+) Lethe(+) The Emptiness From Which I Fed ...Of Melancholy Burning(+) Zodijackyl Light(+) Shadowlit Facade Hedon(+) Schyte, Rage and Roses Insanity's Crescendo(+) Tidal Tantrum(+) Tongues Free Card(+) There in Undo Control Auctioned(+) Day to End The Same Rundown The Treason Wall Damage Done Cathode Ray Sunshine Poison Well In Sight Exposure ya bunlar en iyileri ki daha çok iyi şarkısı var adamların![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 30 Ağustos 2004 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 opethi sat sen hemen mortis, günü gelir burda opeth geliyo dediklerinde bişey diyemicek duruma gelirsin ama. :P :) dark t nin gelmesi süper bişey. umarım 18 olmaz da gideriz. :)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Opeth farklı Dark Tranquillity farklı ikisi de melodic death yapio olabilirler ama bence çok farklıalr ikisinin kendine özgü taklit edilemeyecek tarzları var abi.. opeth gelse demin icqdan gilean a dediğim gibi burda boşalırım yani.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 topiğin başlık sağlam dimi:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Mortis, 30 Ağustos 2004 01:16 tarihinde demiş ki: Opeth farklı Dark Tranquillity farklı ikisi de melodic death yapio olabilirler ama bence çok farklıalr ikisinin kendine özgü taklit edilemeyecek tarzları var abi.. opeth gelse demin icqdan gilean a dediğim gibi burda boşalırım yani. abi ciddiye mi aldın ya? :) şaka yaptım ya aaa. :)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ehuh adam uçtu olm esrar içmiş gibi oldu:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 abi herhalde öle olacam ya herhalde öle olacam.. off sevinçliyim baya.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Kardeşim geç kaldın ben dun yazdım bile konser stickylerine bak dolan biras gorursun :)))))))99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Geliyor evet. 30.08.2004 02:55:18 solnedgång "bir sürü küfür ana bacı allah kitap peygamber soy sop içermekte, sildim o açıdan" 30.08.2004 02:55:18 solnedgång http://www.sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=9+ekim+2004+dark+tranquillity+istanbul+konseri[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 güzel ama 18 yaş sınırı yoksa böyle olayım *!işaret parmağıyla baş parmağını birleştirir ve top işareti yapar :).*[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 AMAAN da metal monster fest çerçevesindeyse kesin 18 yaş sınırı vardır,resmen bar konseri gibi bişey zaten :hmm:[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 güzel işte heriflere çok yakın oluruz direk ownage![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ehuehu bunuda kaçırdık desene[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Gilean, 30 Ağustos 2004 01:18 tarihinde demiş ki: topiğin başlık sağlam dimi:D egoist!!![signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 eehuehe[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Yaş sınırı konusu hala tam olarak belli değil arkadaşlar...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Gilean, 30 Ağustos 2004 01:18 tarihinde demiş ki: topiğin başlık sağlam dimi:D hayir diil... hem aramada insanlara sorun cikaracagindan degistirdim[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Topici açan arkadaşı kınıyorum burdan, benımde aynısından bi topic açmama neden oldu neyse muhım dıılde Kendımden gectım ogrenınce Bu arada yaş sınırı varsa eger 17.5 yaşında olupda girememenin acısını bi yerden çıkarmam lazım mutlaka.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ahah biz çok eğlenicez çok mutlu olacaz gözlerimizden yaşlar gelecek konserde AHAHA! NİHAHAHA GIH GIH GIH GIH! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 e bi headang yaparız mortis :)[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar